Festival mládeže v Medžugorji

Mladifest Medžugorje 2023

Obsazeno!

Nemáme volná místa v autobuse ani ubytovací kapacity. Prosím nehlaste se!

Vážení přátelé, srdečně vás zveme v pořadí na 34 Festival mládeže v Medjugorji.

136

Mimořádně tento festival bude probíhat na konci července. Přesné datum našeho odjezdu a příjezdu do ČR je 24. – 31. července.
Na cestě tam budeme mít delší přestávku u moře. Zastavíme na poutním místě Veprice, které jsou též nazývány jako Chorvatské Lurdy. Každý cestující bude mít možnost vybrat si, jak strávit volný čas. Moře je kousek od parkoviště autobusu. Kdo se nebude chtít koupat, může čas prožít na poutním místě, u Lurdské jeskyně, v kapli s Nejsvětější  Svátostí, v přírodě na křížové cestě a podobně. Samozřejmě se dá zvládnout koupání v moři i prohlídka poutního místa.

Vepric

Příjezd do Medjugorje bude 25. 7. v pozdějších odpoledních hodinách. Následujícího dne 26. 7. navštívíme společně kopec Podbrdo – místo zjevení Panny Marie a navštívíme některé z místních komunit. Nejžádanější je Cenacolo, tak ho zajisté nevynecháme. Odpoledne budeme mít oběd a pak večer již začíná slavnostní zahájení Mladifestu.
Program končí 30. 7. A stejný den bude i odjezd z Medjugorje. Do České republiky bude příjezd 31. července.
Cena je 4700 Kč + 135 eur za ubytování a polopenzi.
Kdo máte zájem, hlaste se prosím co nejdříve. Loňský rok jsme vypravili dva autobusy, takto to plánujeme i letos.  Když budou místa obsazená, přihlašování stopneme.
Můžete vyplnit přihlašovací formulář přímo na tomto webu a nebo napsat na: cestovka.medzugorje@email.cz
Přejeme všem pokojné a požehnané dny.

Mladif