Poselství Panny Marie 2. října 2018

Poselství dané vizionářce Mirjaně Soldo

1175

Drahé děti, vybízím vás, abyste byly statečné, abyste neustupovaly, protože i nejmenší dobro, i nejmenší projev lásky vítězí nas stále viditelnějším zlem. Děti moje, poslouchejte mě, aby dobro zvítězilo, abyste poznaly lásku mého Syna. To je největší štěstí – ruce mého Syna, které objímají. On který miluje duši, on, který se dal za vás a vždy se znovu dává v Eucharistii, on, který má slova života věčného. Poznat jeho lásku a následovat jeho stopy, znamená mít bohatství duchovnosti. To je bohatství, které dává dobré pocity a vidí všude lásku a dobrotu .

Apoštolové mojí lásky, děti moje, buďte jako paprsky slunce, které teplem lásky mého Syna hřejí všechny kolem sebe. Děti moje, svět potřebuje apoštoly lásky, svět potřebuje mnoho modlitby, ale modlitby vyslovené  srdcem a duší, a nejen řečené ústy. Děti moje, mějte touhu po svatosti, ale v pokoře, v pokoře, která dovoluje mému Synu, aby skrze vás konal to co On chce.

Děti moje, vaše modlitby, vaše slova, myšlenky a skutky, toto všechno vám otevírá nebo uzavírá bránu do nebeského království. Můj Syn vám ukázal cestu a dal vám naději a já vás těším a povzbuzuji. Protože, děti moje, já jsem poznala bolest, ale měla jsem víru a naději. Teď mám odměnu života v království mého Syna. Proto, poslouchejte mě, mějte odvahu a nevzdávejte se. Děkuji vám.