Autobiografie Mirjany Soldo

AUTOBIOGRAFIE – MOJE SRDCE BUDE TRIUMFOVAT

.

383

Právě vyšla kniha „Moje Srdce bude triumfovat“, která je autobiografií vizionářky Mirjany Soldo.

Tato kniha má 378 stránek a zde je uveden její začátek.

 

Úvod:

Jmenuji se Mirjana. Prožívám zjevení Panny Marie více než 35 let. Nedokážu to říci srozumitelněji. Chápu, že je těžké si představit, že se něco takového děje v dnešní  moderní době. Zázraky jsou věcí minulosti dokonce i pro některé věřící. Ale pochybuji, že byl někdo z vás více překvapen než já, když to všechno začalo. Nevěděla jsem, že se takové věci mohou dít, zvláště v Medjugorji, v tak malém místě bývalé Jugoslávie.

Musíte vědět, že jsem prošla mnohými lékařskými prohlídkami i vědeckým pozorováním mnoha vědců a lékařů z celého světa a všichni se shodují v jedné věci: Jsem zcela normální. Mám to dokonce i písemně.

Dříve tedy než začnete uvažovat o mém mentálním zdraví, s úsměvem na tváři vám položím jednoduchou otázku: Máte nějaké oficiální potvrzení o tom, že jste mentálně v pořádku?

Nepíšu to proto, abyste mi uvěřili. Já jsem jenom posel a mým přáním je, rozdělit se s vámi o svůj příběh v naději, že přinese nějakou útěchu světu, ze kterého se pomalu vytrácí mír.

 

Říct, že se mi život změnil onoho 24. června 1981 sotva přenese tíhu toho, co se stalo.

 

Do toho dne jsem žila pod pevnou rukou komunismu a snášela mnohé těžkosti, které to přinášelo, ale nejhorší utrpení začalo potom, co jsme společně s pěti dětmi prožili něco mimořádného.

To, co jsme viděli, nás zcela změnilo, změnilo to i naše rodiny a miliony lidí na celém světě. Zároveň to ovšem i vyvolalo mnoho nenávisti komunistického režimu. Báli se, že mé svědectví je ohrožením jejich vlády a proto mě komunisti prohlásili nepřítelem státu, když mi bylo sotva 16 let.

Možná se dá jejich strachu rozumět, protože jsem poznala něco mnohem většího, než byla komunistická vláda – opravdu mnohem většího, než je cokoliv na Zemi…

Poznala jsem Boží lásku.

.

995