Vánoce a Nový rok v Medžugorji

Jako každým rokem, tak i tyto vánoce komunita Cenacolo postavila před kostelem krásný betlém. Živé jesličky jsme měli možnost shlédnout dvakrát.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Takhle to vypadalo v kostele. Betlém přímo pod oltářem byl tentokrát v novém provedení.

Fotografie0026Fotografie0034

Fotografie0030

Fotografie0032

.

Pravidelně každým rokem se 1. ledna na slavnost Matky Boží Panny Marie zasvěcujeme u Modrého kříže  jejímu Neposkvrněnému Srdci a prosíme o požehnání po celý nový rok 2018.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

2. ledna na stejném místě u Modrého kříže měla vizionářka Mirjana Soldo zjevení.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 .

.

.

.

.

Panna Maria dala toto poselství:
Drahé děti, když se na zemi vytrácí láska, když se nenachází cesta spásy, já Matka přicházím, abych vám pomohla, abyste poznaly pravou víru – živou a hlubokou – abych vám pomohla opravdově milovat. Jako Matka toužím po vaší vzájemné lásce, dobrotě a čistotě. Mým přáním je, abyste byli spravedliví a abyste se milovali. Děti moje, buďte radostní v duši, buďte čistí, buďte děti. Můj Syn říkával, že rád přebývá mezi čistými srdci, protože čistá srdce jsou stále mladá a veselá. Můj Syn vám říkal, abyste odpouštěli, a abyste se milovali. Vím, že to není vždycky lehké. Utrpením rostete na duchu. Abyste co nejvíce duchovně rostli, musíte upřímně, pravdivě odpouštět a milovat. Mnohé moje děti na zemi neznají mého Syna, nemilují ho. Ale vy, kteří milujete mého Syna, vy, kteří Ho nosíte v srdci, modlete se, modlete se, a modlíc se, vnímejte mého Syna u sebe. Ať vaše duše vdechuje Jeho duch. Já jsem mezi vámi a mluvím o malých i velkých věcech. Neunavím se mluvit vám o svém Synu – opravdové Lásce. Proto, děti moje, otevřete mi svá srdce. Dovolte mi, abych vás mateřsky vedla. Buďte apoštoly lásky mého Syna i mými. Jako Matka vás prosím nezapomeňte na ty, které můj Syn pozval, aby vás vedli. Noste je v srdci a modlete se za ně. Děkuji vám.

 

A takto krásně nám při tom svítilo z nebe.

 

Fotografie0036Fotografie0037